Letar du efter en bra städfirma som erbjuder företagsstäd i Eskilstuna? Proffas erbjuder företagsstäd i Eskilstuna så väl som i Västerås. De kan bland annat städa:

  • Kontor
  • Butik
  • Verkstäder
  • Övriga lokaler

Du kan få en städning helt skräddarsydd efter just ditt företag och de lokaler du har. Att ha en ren arbetsmiljö är viktigt. Dock är det inte alla företag som har tiden att städa på egen hand.

I Eskilstuna kan du få företagsstädning

Du som behöver ha bra företagsstäd i Eskilstuna kan som sagt anlita Proffas. De ser till så att din arbetsplats alltid är i toppskick. Det går även att lägga till andra typer av städning som storstädning, fönsterputsning och golvvård. Städningen kan ske när du vill att den ska ske, så att det passar bra för era arbetstider.

Håll arbetsplatsen ren och fin

Oavsett vad för företag du har eller vad för lokaler du verkar i, så är det inte fel att hålla det rent. Att låta ett bra städföretag komma regelbundet gör att du kan hålla det rent och fint. Det gör att dina anställda kan trivas mycket bättre samt att de inte heller behöver lägga tid på att själv hålla på att städa hela tiden.

Flera bra städtjänster

Proffas erbjuder inte bara städning för företag utan de har även en hel del andra bra städtjänster med. Till exempel så städar de hem, utför flyttstädning och de har även trappstädning. Både företag och privatpersoner kan anlita detta städföretag. Besök gärna deras hemsida för att läsa mer om deras olika städtjänster.